Karamyan: "Vrem să intrăm în istorie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul echipei FC Timişoara, Arman Karamian, a declarat, vineri, că finala Cupei României cu CFR Cluj va fi foarte disputată, dar speră că formaţia bănăţeană să se impună şi "să intre în istorie"

"Va fi un meci foarte greu contra celor de la CFR Cluj, dar suntem conştienţi că putem câştiga dacă ne vom mobiliza total. Vrem să intrăm în istorie şi să aducem trofeul la Timişoara. Ne-am bucurat când am auzit că la Târgu Jiu vor veni mii de suporteri ai echipei noastre pentru a ne susţine. Dorim ca după meci să sărbătorim împreună cu ei", a spus Karamian, care se simte bine deşi în meciul cu FC Braşov din ultima etapă a Ligii I a fost lovit puternic la arcada dreaptă.

Pe de altă parte, trofeul Cupei României Timişoreana a fost expus vineri în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu, unde poate fi admirată între orele 11:00 şi 19:00, în timp ce sâmbătă, în ziua jocului, trofeul va putea fi văzut între 11:00 şi 16:00. Cupa României este păzită de reprezentanţii Poliţiei, dar lângă ea stau şi două fete, iar oamenii au venit să facă poze nu atât cu trofeul, ci mai mult cu cele două domnişoare. Iniţial, trofeul trebuia expus în Parcul Central, alături de operele sculptorului Constantin Brâncuşi, dar oficialii Federaţiei Române de Fotbal nu au fost de acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite