Tănase: „Vreau să ştiu încotro s-o apuc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tănase: „Vreau să ştiu încotro s-o apuc!“
Tănase: „Vreau să ştiu încotro s-o apuc!“

Mijlocaşul lui FC Argeş şi al echipei naţionale e îngrijorat că a mai rămas doar o săptămână până la începerea campionatului, dar transferul său încă nu s-a rezolvat. Ofertat de echipe din Anglia, Germania şi de Steaua, Cristi Tănase se teme că noul sezon îl va prinde la FC Argeş, în Liga a II-a.

Mijlocaşul piteştenilor şi al echipei naţionale s-a săturat de tergiversarea transferului său. „Nu mai ştiu ce să cred. În ziare ba sunt vândut la Köln, ba la Steaua, ba cine mai ştie pe unde. Până una, alta, eu sunt la FC Argeş, în liga a doua“, spune cu năduf Cristi Tănase pentru „Adevărul”.

Citiţi şi:


Nemţii de la Koln au venit după Tănase
Război Munteanu – Becali pentru Tănase
Cristi Tănase: "Vreau în Ghencea! Sper ca Steaua să joace finala Europa League!"

„Mi-ar plăcea la Steaua“

Cum campionatul începe la finalul acestei săptămâni, fotbalistul e îngrijorat de faptul că nu ştie nici acum la ce echipă va juca. „Eu i-am înţeles pe conducători de ce au refuzat oferta celor de la Koln, dar mai sunt doar câteva zile până la startul sezonului şi eu nu ştiu încotro s-o apuc.

Vorbesc de câteva ori pe zi cu Andrei Penescu, care îmi spune că mai am oferte, aşa că nu am altceva de făcut decât să aştept“, spune Tănase, care spune că ar accepta oferta Stelei: „Andrei mi-a zis că Steaua este ultima variantă. Eu nu pot să consider un club aşa mare ca Steaua ultima variantă de transfer. Mi-aş dori să joc în Ghencea, un club cu o istorie impresionantă, dar mi-ar plăcea şi un transfer în străinătate“.

Fiul lui Cornel Penescu, Andrei, nu e însă îngrijorat: „Avem multe oferte concrete, însă trebuie să stăm să le analizăm“.

Gigi se duce iar la Penescu

Finanţatorul Stelei va face azi un nou drum la penintenciarul de la Colibaşi pentru a discuta cu patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu. „Andrei Penescu mi-a zis să discut cu tatăl lui de Tănase. Merită să fac mai multe drumuri la Piteşti. Este un jucător cu care nu ai cum să pierzi. Faci performanţă sigur şi poţi câştiga şi bani la un eventual transfer", a spus Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite