FOTBAL: Emil Jula: "Vreau să înscriu cât mai multe goluri în noul sezon"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Emil Jula: "Vreau să înscriu cât mai multe goluri în noul sezon"
FOTBAL: Emil Jula: "Vreau să înscriu cât mai multe goluri în noul sezon"

Atacantul român al lui Energie Cottbus, Emi Jula, a declarat că liga secundă germană este aproape la fel de puternică ca şi Bundesliga şi a precizat că şi-a propus ca reuşitele sale să contribuie la promovarea echipei la finalul campionatului.

"Mă bucur că am marcat şi eu, şi Sergiu, dar mai ales sunt mulţumit de jocul echipei. Eu am rămas dator conducerii şi suporterilor de anul trecut, când am punctat numai de 4 ori. În noul sezon, sper să înscriu cât mai multe goluri care să aducă puncte echipei. Toţi cei de la club ne dorim să revenim în Bundesliga, pentru că nu meritam să retrogradăm. Am făcut un prim meci fantastic şi nici nu ne aşteptam să câştigăm atât de lejer o partidă ce era considerată derby-ul etapei. Până acum nici nu am sesizat diferenţe mari între prima şi a doua ligă. Publicul este la fel de ataşat de jucători, echipele sunt ofensive şi se înscriu multe goluri", a afirmat fostul atacant al Oţelului Galaţi.

Celălalt jucător român care a marcat pentru Energie în meciul de debut din Bundesliga 2, Sergiu Radu, s-a declarat entuziasmat de primirea pe care i-au făcut-o fani: "Suporteri m-au primit foarte bine. De altfel, nici nu mă aşteptam să uite reuşitele pe care le-am avut aici în trecut. De-a lungul timpului, dar şi acum, toţi românii care au activat la Cottbus au fost apreciaţi de suporteri, întrucât şi-au făcut foarte bine treaba la club".

Radu a vorbit apoi despre întâlnirea pe care formaţia sa a câştigat-o, duminică, cu Augsburg, scor 3-1: "A fost un meci pe care l-am controlat în totalitate, iar rezultatul e grăitor în acest sens. Am evoluat ofensiv şi am învins pe deplin meritat, însă, din păcate, am primit un gol dintr-o eroare individuală. Ar fi fost bine dacă am fi putut să evităm acel gol. Îmi doresc să repet performanţele din trecut şi să ajut echipa să revină în prima ligă, deoarece încă mai am ambiţia să mai joc în Bundesliga".

Atacanţii români Sergiu Radu şi Emil Jula au marcat fiecare câte un gol în meciul pe care Energie Cottbus l-a câştigat duminică în faţa lui FC Augsburg, scor 3-1, în prima etapă a diviziei secunde din Germania. Primul a deschis scorul în minutul 23, în timp ce Jula a stabilit scorul final în minutul 63. Mai mult, Ovidiu Burcă a fost căpitanul lui Cottbus şi a evoluat pe întreaga durată a întâlnirii.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite