Vrea la Şahtior!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vrea la Şahtior!
Vrea la Şahtior!

Cristi Tănase speră să-şi găsească echipă în străinătate pentru a nu fi nevoit să rămână la retrogradata FC Argeş şi să piardă astfel contactul cu echipa naţională. Piteştenilor nu le vine să creadă că la anul vor fi nevoiţi să joace în liga secundă. 

„Este incredibil ce ni se întâmplă. Noi am fost defavorizaţi de arbitri şi tot noi plătim acum”, a spus vedeta celor de la FC Argeş, Cristi Tănase, fotbalist cotat de patronul său la 4 milioane de euro. Jucătorul, curtat intens de echipele din Bucureşti, dar şi de echipe din străinătate, speră să se transfere în această vară din Trivale.

„Îmi doresc să plec neapărat la o echipă mare. Sper din tot sufletul să existe oferte bune pentru mine şi cluburile să se înţeleagă pentru că nu vreau să joc în liga a doua, să văd iar vestiare dărâmate şi terenuri groaznice“, a afirmat ieri Tănase. Mijlocaşul este dorit de Mircea Lucescu la Şahtior, negocierile pentru achiziţionarea lui fiind avansate şi având şanse mari de reuşită.

„Mă gândesc că este posibil să pierd şi echipa naţională dacă nu mai joc în prima ligă. Cine vine să mă vadă pe mine în a doua ligă? După ce am tras atât, nu vreau să-şi bată nişte oameni joc de munca mea“, a mai spus Tănase pentru Adevărul. Fotbalistul şi colegii săi aşteaptă o minune din partea Comisiei de Apel: „Am înţeles că vom face apel şi sper să se schimbe ceva. Ar fi nedrept faţă de noi şi de munca noastră.

Ce vină au jucătorii?“, a mai declarat Tănase, care a lăsat totuşi o portiţă deschisă către echipa sa. „Dacă nu se va realiza nimic în privinţa mea, voi rămâne la FC Argeş şi în Liga a II-a. Nu am ce face. Dacă aşa au vrut unii, ca noi să fim retrogradaţi, ne vom face singuri dreptate şi vom reveni în Liga I într-un an“, a încheiat internaţionalul român, care e dorit şi de Steaua. „Îl doresc pe Tănase, dar nu dau mai mult de un milion de euro pe el“, a precizat ieri Gigi Becali.

Andrei Penescu: „Nu vom renunţa la echipă"

Andrei, fiul lui Cornel Penescu, e singurul oficial de la club care ţine legătura cu presa. El a declarat după aflarea deciziei Comisiei de Disciplină: „E cea mai mare nedreptate. Cu toate astea, noi nu vom renunţa la echipă. Mă întreb, dacă tatăl meu este acuzat că a dat mită, cui a dat bani, pentru că toţi sunt liberi...“.

Consecinţele retrogradării Argeşului

Echipa pierde cei 1,5 milioane de euro din drepturile TV.
Gaz Metan câştigă un milion de euro din drepturile TV, rămânând în Liga I.
Bistriţa câştigă 200.000 de euro din drepturile TV, urcând pe locul 12.
Pandurii câştigă 300.000 de euro din drepturile TV, urcând pe locul 10.
Pentru că sunt neplătiţi de patru luni, cei mai mulţi dintre fotbalişti îşi vor depune memorii pentru a deveni liberi
FC Vaslui va juca cu Gaz Metan Mediaş în prima etapă a Ligii I

Pustai: „E normal să jucăm în Liga I“

Antrenorul Gazului, Cristi Pustai, spune că retrogradarea Argeşului era previzibilă. „N-ar trebui să ne bucurăm de răul altora, dar e normal să jucăm în Liga 1. Noi am jucat bine anul trecut, dar mai multe rezultate au fost viciate de arbitraj. Am tras să prindem locul 15, pentru că erau echipe care aveau probleme şi cu licenţierea şi ne gândeam că vom rămâne în Liga 1. ” , a spus Pustai. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite