Vrea să ajungă „fruntea Banatului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vrea să ajungă „fruntea Banatului“
Vrea să ajungă „fruntea Banatului“

Dorin Codrea are 12 ani şi jonglează cu mingea de fotbal ca un adevărat profesionist. Puştiul este titular în echipa de juniori LPS Banatul Timişoara şi visează să calce pe urmele vărului său, internaţionalul Paul Codrea.

 A început să joace fotbal pe vremea când avea doar şapte ani. Micuţul Codrea bătea mingea pe uliţele şi în curtea şcolii din satul Giarmata, judeţul Timiş.
 
Dorin îşi aminteşte că actualul său antrenor, Cristian Petcu, a venit la ei în sat pentru a face o selecţie. „Domnul antrenor a venit la noi în sat şi ne-a pus pe toţi băieţii să jucăm un meci şi apoi m-a întrebat dacă vreau să vin la şcoala de fotbal“, povesteşte Dorin. Astfel, verişorul primar al tricolorului Paul Codrea a ajuns la liceul cu profil sportiv LPS Banatul Timişoara şi a jucat titular chiar de la prima selecţie în echipă. În prezent, el este în clasa a cincea şi de patru ani stă la internatul unităţii şcolare.

Are susţinerea profesorilor


Se duce la antrenamente în fiecare zi, cel puţin câte două ore. „Numai duminica o avem liberă, în rest ne antrenăm zi de zi, pentru că numai aşa putem să avem rezultate bune. Domnul antrenor este bun cu noi, dar ne mai şi ceartă câte puţin atunci când greşim“, spune micul jucător.

Nu mai ţine minte câte goluri a dat de când este la echipă, însă ne asigură că a înscris destul de multe. Puştiul spune că FC Dinamo este echipa lui favorită din România. La nivel internaţional, Dorin este fan al lui Manchester United. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite