FOTBAL: Viorel Hizo: "N-am uitat că Poli Iaşi ne-a scos din cupele europene!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Viorel Hizo: "N-am uitat că Poli Iaşi ne-a scos din cupele europene!"
FOTBAL: Viorel Hizo: "N-am uitat că Poli Iaşi ne-a scos din cupele europene!"

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, joi, că partida din prima etapă a Ligii I, cu Poli Iaşi, va fi dificilă, dar giuleştenii vor să se răzbune după ce în sezonul trecut egalul din ultima etapă i-a scos din lupta pentru un loc în cupele europene.

"Vom avea un meci destul de greu cu Poli Iaşi şi nu trebuie să uităm că ei sunt cei care ne-au scos din cupele europene. De aceea, vrem să învingem. Indiferent dacă meciul era cu Poli Iaşi sau cu altcineva, trebuia să debutăm în campionat cu o victorie şi sper ca aşa să fie", a spus Hizo.

Antrenorul s-a referit şi la situaţia lui Vladmir Bozovic, care a fost pentru un timp plecat de la Rapid din cauza problemelor financiare ale clubului, fapt ce a dus la evacuarea fundaşului din apartamentul pe care îl avea în Bucureşti. " Am făcut presiune ca Bozovic să vină înapoi la Rapid, pentru că din punctul meu de vedere este un jucător foarte important. Eu sper ca în maxim 10 zile, Bozovic să fie cel care a fost înainte", a afirmat Hizo.

Tehnicianul a vorbit şi despre noile achiziţii, Matic, Helder şi Negru, jucători despre care spune că pot ajuta formaţia din Giuleşti. " Matic e un mijlocaş care vine din campionatul Sloveniei şi are şi 8 selecţii la echipa naţională. Helder este un jucător tânăr, plin de calităţi, iar acum aşteptăm ca el să se acomodeze şi să fie util echipei. Pe Negru mi l-am dorit eu la echipă, pentru că îl ştiam. Toţi cei trei pot ajuta echipa", a aduăgat antrenorul, care regretă însă plecarea de la alb-vişinii a căpitanului Vasile Maftei: " Din păcate pentru mine şi pentru echipă, am fost nevoiţi să ne despărţim de Maftei. Este un regret pe care îl am în suflet, pentru că a fost un jucător care era trup şi suflet alături de formaţia pe care a condus-o atâta timp".

Vali Negru, cel care a semnat un contract valabil 3 sezoane cu Rapid, a precizat că este foarte bucuros că a ajuns la echipa antrenată de Viorel Hizo şi speră să devină un jucător cât mai util: "Am emoţii mai mari decât la prima mea venire în Giuleşti, iar în anii pe care i-am petrecut aici am învăţat ce înseamnă Rapid. Rapid se bate în fiecare an la campionat, indiferent de probleme şi aşa va fi şi acum".

Brazilianul Helder, muntenegreanul Vladimir Bozovic şi slovenul Matic au fost şi ei prezenţi la conferinţa de presă de la stadionul Giuleşti, dar ambii au declarat că preferă să vorbească după ce vor evolua mai mult şi îşi vor face datoria pentru Rapid.

Rapid va juca în prima etapă a Ligii I, pe teren propriu, cu Poli Iaşi, vineri, de la ora 20:30.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite