Viorel Hizo: „Afară cu Constantin!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo: „Afară cu Constantin!“
Viorel Hizo: „Afară cu Constantin!“

După greşelile în lanţ cu Universitatea Craiova, Viorel Hizo renunţă la fundaş. Hizo a vrut să-l dea afară pe Marius Constantin încă de la meciul cu Astra, pierdut de giuleşteni, cu 3-1! Cel care l-a salvat atunci a fost Lucescu jr, care l-a convocat la naţională.

Marius Constantin a comis-o cu Astra, apoi cu Craiova, iar Viorel Hizo nici nu mai vrea să audă de el. „Dulăul” îi pregăteşte o surpriză de proporţii fundaşului. Nu-l va trimite nici la echipa a doua, ci vrea să-l dea afară de tot de la Rapid!

„Adevărul” a aflat că Hizo era gata să renunţe la Constantin încă de la meciul cu Astra. Atunci, fundaşul a greşit flagrant, iar „Dulăul” l-a sunat imediat după meci pe Copos: „De-ăsta m-am săturat! Ba e gras, ba nu joacă! La revedere cu el! Îl dau afară”, i-a zis Hizo patronului. Numai că salvatorul lui Constantin a fost chiar selecţionerul României, Răzvan Lucescu, care l-a convocat la naţională pentru meciurile cu Franţa şi Austria.

„Viorele, nu ne cade bine să dăm afară un jucător exact în ziua în care se duce la naţională”, i-a spus finanţatorul. Nemulţumirea lui Hizo s-a acutizat după evoluţia dezastruoasă a fundaşului cu Universitatea. Mai mult, la pauză, Constantin i-a oferit o replică halucinantă lui Hizo: „Bre, ce-ai cu mine, eu nu am greşit cu nimic! De ce mă schimbi?”.

Marius Constantin, afacere pierdută

Constantin şi-a pierdut şi simpatia lui Copos, cel care recunoştea recent că numai el l-a ţinut la Rapid: „Toţi îmi spuneau că n-au nevoie de Marius. Am avut oferte pentru Constantin de la Dinamo Kiev şi Terek, dar eu am fost cel care s-a opus ca el să plece”.

Acum, patronul giuleştenilor îi dă dreptate „Dulăului”, mai ales că fundaşul a refuzat să semneze un nou contract cu Rapid, iar din iarnă se poate înţelege cu altă echipă din Liga 1, deoarece se află în ultimul an de angajament cu giuleştenii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite