Villa: "Succesul nostru este al întregii ţări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul spaniol David Villa a declarat, după calificarea în semifinalele Cupei Mondiale, în urma victoriei din meciul cu Paraguay, scor 1-0, că acest succes aparţine întregii ţări şi că el şi-a făcut bine treaba, dar trebuie să continue să muncească pentru a duce echipa mai departe

"Reprezentăm o ţară, succesul nostru este al întregii ţări. Penaltiul? Ştim cu toţii să executăm penaltiuri, nu doar eu. Xabi Alonso era mai sigur pe sine, eu ratasem unul (n.r. - în meciul cu Honduras) şi chiar dacă încă aveam încredere în mine, nu am avut nicio probemă ca el să fie cel care execută. Mi-am făcut bine treaba, dar mâine nu mi se vor face cadouri, trebuie să muncesc în continuare. Titlul de cel mai bun marcator? (...) Mai întâi trebuie să ajungem în finală, indiferent dacă sunt eu cel care marchează sau altul. Sunt mulţumit că am înscris atâtea goluri, dar mai ales pentru că aceste reuşite aduc victorii echipei", a spus Villa.

David Villa este golgheterul Cupei Mondiale din Africa de Sud, după faza sferturilor de finală, el reuşind să marcheze de cinci ori la competiţia sud-africană.

Reprezentativa Spaniei, campioana europeană en-titre, s-a calificat în semifinalele CM, după ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Paraguayului, într-un meci disputat sâmbătă, la Johannesburg, în sferturile de finală ale competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite