Viitorul Franţei depinde tot de Zidane. De Enzo Zidane!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se spună că aşchia nu sare departe de trunchi. Cel mai bun exemplu în acest sens vine din Spania, unde la juniorii A ai lui Real Madrid şi-a făcut debutul Enzo Zidane, fiul cel mare al fostului mare internaţional francez Zinedine Zidane.

Tizul de 15 ani al lui Enzo Francescoli (căruia „Zizou" i-a purtat o imensă admiraţie) poartă deja numărul „10" şi „este copia fidelă a tatălui său", după cum a declarat Jorge Valdano, managerul general al clubului de pe „Santiago Bernabeu".

Poate alege ori spania, ori franţa

De altfel, acesta „a provocat imediat un deja-vu în rândul specatorilor cu eleganţa şi clasa sa" au scris cei de la AS, după ce l-au văzut pe micul Zidane în acţiune. Calităţile acestuia vor provoca în curând un mare scandal între Spania şi Franţa, mai este de părere AS. Pentru că bunicii săi din partea mamei sunt spanioli, Enzo ar putea evolua şi pentru selecţionatele de juniori ale ibericilor. Cu toate astea, e greu de crezut că fostul decar „Les Bleus" îşi va lăsa fiul să joace pentru o altă naţională decât cea a Franţei.

De trei ori Zidane!

Dintre cei patru băieţi ai lui Zidane, trei joacă fotbal. Enzo, Luca (12 ani), care este portar la juniorii B ai Realului şi Theo (5 ani), care descoperă tainele „sportului-rege" la Canillas, un reputat centru de juniori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite