Vidici va fi indisponibil mai multe luni, conform impresarului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemanja Vidici
Nemanja Vidici

Căpitanul echipei Manchester United, Nemanja Vidici, va fi indisponibil mai multe luni din cauza unei accidentări suferite la meciul cu FC Basel, pierdut cu scorul de 1-2, miercuri, în grupa C a Ligii Campionilor, din care a făcut parte şi Oţelul, a anunţat impresarul jucătorului.

"Nemanja a suferit o ruptură de ligament încrucişat", a spus Silvano Martina pentru calciomercato.com, precizând că i se pare deplasat să vorbească despre un eventual interes al clubului Juventus pentru Vidici, în contextul în care sârbul s-a accidentat. Întrebat dacă indisponibilitatea lui Nemanja Vidici va fi de câteva luni, Martina a răspuns: "Din păcate, da".

Vidici s-a accidentat în prima repriză a partidei de miercuri, fiind înlocuit cu Jonny Evans, în minutul 44. După meci, tehnicianul Alex Ferguson a declarat că Vidici are probleme la ligamente, dar speră ca accidentarea să nu fie gravă.

Echipa Manchester United, finalista ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor, a ratat calificarea în optimile competiţiei, după ce a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-0), de FC Basel (Elveţia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite