Victorie pe spatele lui Pantelis Kapetanos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins aseară cu 1-0 pe Unirea Urziceni şi a obţinut primul succes după 13 meciuri de secetă. Echipa lui Dorinel Munteanu a marcat golul salvator în minutul 90 printr-un gol norocos marcat cu spatele de grecul Kapetanos.

Partida din Ghencea a stat ore bune sub semnul incertitudinii din cauza ceţii dense care a cuprins ieri Bucureştiul. Cu doar o oră şi jumătate înainte de meci, ceaţa s-a ridicat su­ficient cât să ofere con­di­ţiile regulamentare de desfăşurare a meciului.

Aproximativ 8.000 de spectatori au venit la stadion, animaţi de curiozitatea de a vedea pe viu dacă Steaua poate învinge după 13 meciuri fără succes. Prima repriză a fost practic lipsită de cea mai elementară spectaculozitate. Singurul moment în care pulsul publicului a crescut puţin s-a petrecut în minutul 37, când steliştii au creat panică în careul ialomiţenilor cu o fază colectivă de atac, respinsă de apărarea Unirii.

Dacă fotbalul a lipsit, jucătorii nu s-au menajat, astfel că arbitrul Istvan Kovacs a fost nevoit să arate nu mai puţin de cinci cartonaşe galbene.

Becali, ironizat de galerie

După pauză, steliştii nu numai că nu s-au apropiat de poartă, dar au fost la milimetri distanţă de a primi un gol, când Apostol a reluat din cădere peste poartă din doar doi metri! Steaua a reuşit să pună presiune din ce în ce mai mare pe careul ialomiţenilor.
Golul izbăvirii pentru Steaua a venit în minutul 90, când Kapetanos a deviat cu spatele în poartă un şut al lui Ovidiu Petre.

Galeria stelistă a continuat răfuiala cu patronul Gigi Becali, de data aceasta într-un mod paşnic. Fanii au afişat un banner ironic: „Pac, pac, nu te-am votat!”, aluzie la rezultatul slab înregistrat la alegeri de Gigi Becali.

1-0

Steaua:
Zapata – Rădoi, Goian, Ghionea, P. Marin – Nicoliţă, Lovin (53 A. Ionescu), Ov. Petre, D. Moreno – B. Stancu (51 Semedo), Kapetanos (90+2 Rada). Antrenor:  Dorinel Munteanu.

Unirea:
Arlauskis – E. Nicu, Galamz, Mehmedovici, Bordeanu – R. Gomez (73 Frunză), Apostol, Pădureţu (90+1 Dănălache), Todoran (63 Mara)– Onofraş, Bilaşco. Antrenor:  Dan Petrescu.

Eliminat:
80 Petre Marin

Arbitru: Istvan Kovacs

Stadion „Steaua“: 8.000

A marcat
: 90 Kapetanosx

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite