Victorie pentru nea Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins cu greu, aseară, pe Gloria Bistriţa. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de grecul Kapetanos, în minutul 83. Suporterii Stelei au fost scindaţi aseară. În timp ce galeria se bucura de faptul că Becali a intrat la puşcărie, cei de la „oficială“ au susţinut cauza patronului.

Cel mai bun om al steliştilor în această partidă a fost portughezul Semedo, jucătorul care era luat mereu în vizor de Gigi Becali, după meciurile roş-albaştrilor. Fără patronul său în loja din Ghencea, fostul jucător al CFR-ului a lăsat deoparte emoţiile obişnuite şi s-a concentrat pentru a-i dedica victoria. Zaharia a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 38, dar lovitura de cap a fostului stelist a trecut pe lângă poarta lui Cernea.

De partea cealaltă, Tătăruşanu a vrut să le ofere o mână de ajutor viitorilor săi coechipieri, aflaţi la greu după arestarea preventivă a finanţatorului. Fostul goalkeeper al selecţionatei de tineret, mai mult îi încurca în careu, pe fundaşii ardelenilor, decât îi coordona.

Nici arbitrului întâlnirii, Teodor Crăciunescu, nu i-a fost milă de fotbaliştii Stelei, el refuzându-le un penalty perfect valabil, în prima repriză, după o intrare neregulamentară a lui Joao Pedro la Bogdan Stancu.

Kapetanos (dreapta) l-a salvat  pe Marius Lăcătuş la meciul de aseară   Foto: Petrică Tănase

În partea a doua a întâlnirii, acelaşi Pedro l-a bruscat în careu pe Kapetanos, iar de această dată, fiul fostului arbitru internaţional a trecut la sentimente mai bune. Degeaba a acordat 11 metri, pentru că Bogdan Stancu a trimis direct în peluza care îl înjura în continuare pe Gigi Becali.

Una peste alta, steliştii, care ar fi trebuit să joace cu o motivaţie mult mai mare în această partidă, au început să atace de abia pe finalul întâlnirii. Cu 7 minute înainte de final, grecul Kapetanos a adus victoria pentru echipa lui Lăcătuş, iar golul său cu siguranţă i-a fost dedicat patronului aflat după gratii.

Suporterii din Ghencea

s-au bucurat pentru arestarea lui Gigi Becali. Pe tot parcursul meciului cu Bistriţa, aceştia au strigat împotriva patronului stelist, aflat după gratii. „La Jilava, Gigi, la Jilava“, „Strada morii se învărteşte pac, pac, pac“, „Gigi a intrat, adevărat a intrat pac, pac“, „La pârnaie, mulge o oaie“ şi „Gigi, nu scăpa săpunul“ au fost mesajele strigate sau afişate transmise patronului.

Steaua 1
Cernea (60 Zapata) - Ogăraru (14 Golanski), Goian, Baciu, P. Marin - Ov. Petre – Nicoliţă (55 Szekely), Toja, Semedo - B. Stancu, Kapetanos.

Antrenor: Marius Lăcătuş

Gloria Bistriţa 0

Tătăruşanu - Păun,  Joao Pedro, Ciucă, Frăsinescu - C. Petre ( 61 Velcovici), Nalaţi, Sânmărtean, Băjenaru (67 Hora) -
Coroian, Zaharia.

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

A marcat: Kapetanos 83

Stadion: Ghencea

Spectatori: 20.000

Arbitru: Teodor Crăciunescu

image

Citiți și: Victor Becali singur cu traficanții

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite