Victor Becali, despre viitorul lui Chivu la Inter: „Aşteptăm negocierile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul român a declarat în presa italiană că aşteaptă să fie chemat la negocieri de conducerea lui Inter, pentru a discuta viitorul lui Cristi Chivu alături de gruparea „nerazzurro”.

"Chivu mai are un an de contract şi nu văd nicio problemă pentru el. Totul depinde de club şi de dorinţa celor de la Inter. Noi suntem deschişi la orice posibilitate, aşteptăm să fim chemaţi la negocieri", a declarat Victor Becali pentru fcinternews.it.

Totodată, acesta a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec, despre care presa engleză şi cea italiană anunţau că este aproape de un transfer la Queens Park Rangers, nou-promovată în Premier League. Atacantul de 20 de ani a fost folosit doar în două partide în acest sezon la echipa mare, dar a marcat de 10 ori în 16 partide pentru Inter Primavera.

„Nu ştiu nimic despre un presupus interes al clubului Queen's Park Rangers pentru Alibec şi nimeni nu m-a contactat. Cred că pentru viitorul său cel mai bine ar fi să fie împrumutat un sezon la o altă formaţie din Italia, pentru a se creşte şi a se maturiza. Săptămâna viitoare am programată o întâlnire cu oficialii clubului din Milano şi vom vedea ce spun şi ei. Pe mine nu m-a contactat niciun club pentru Alibec, dar probabil că au vorbit direct cu cei de la Inter pentru a cere informaţii" , a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite