Victor Becali: "Chivu rămâne la Inter până la finalul sezonului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu
Cristi Chivu

Procuratorul Victor Becali a declarat, duminică, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că fundaşul Cristian Chivu va rămâne la echipa Internazionale Milano până la sfârşitul sezonului, atunci când îi expiră contractul.

"Chivu mai are şase luni de contract şi va rămâne la Inter Milano până la finalul sezonului. În vară vom vedea ce va fi. Nu am primit nicio ofertă de prelungire a înţelegerii până acum. O echipă care doreşte să prelungească un contract vine cu o ofertă cu un an înainte de expirarea înţelegerii. Inter nu a făcut-o. Nu pot să spun nimic despre un eventual transfer la Napoli, deoarece nu m-a contactat nimeni de acolo", a spus Becali.

Victor Becali a vorbit despre atacantul Adrian Mutu şi despre relaţiile încordate pe care le are cu oficialii clubului AC Fiorentina: "Mutu este un jucător important pentru Cesena. Va marca multe goluri şi îşi va ajuta echipa să se salveze de la retrogradare. Relaţiile cu Fiorentina nu sunt cele mai bune, dar în fotbal niciodată să nu spui niciodată. Dacă un jucător este interesant pentru Fiorentina, Pantaleo Corvino ce va face? Nu mă va suna? În fotbal totul se poate schimba repede".

Procuratorul a afirmat că fundaşul Ştefan Radu va rămâne la formaţia Lazio Roma. "El va rămâne cu siguranţă la Lazio. Dar dacă va veni o ofertă interesantă pentru club putem analiza. Radu se simte foarte bine la Roma".

Întrebat despre mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, Marius Alexe, Becali a răspuns: "El a fost accidentat, dar sper ca din acest an să redevină un fotbalist interesant şi să fie o opţiune pentru perioada de transferuri din vară".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite