Victor Piţurcă nu se lasă: "Dacă nu îmi daţi toţi banii din contract, nu plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, nu va accepta cei 250.000 de euro propuşi de FRF pentru rezilierea contractului său, şi este decis să facă toate demersurile pentru ca datele contractuale să fie respectate întocmai, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul forului condus de Mircea Sandu.

"Nu se pune problema că aş accepta sau că voi accepta vreo negociere, vreodată, vreau să mi se respecte contractul. Ce suntem, bandiţi, hoţi? Ne aflăm în junglă? Nu există cale de întoarcere, voi merge până la capăt", ar fi spus Piţurcă unor surse federale.

Victor Piţurcă a fost demis joi de la echipa naţională, în urma şedinţei Comitetului Executiv al FRF, din cauza faptului că şansele de calificare la turneul final din 2010 sunt foarte mici. Comitetul Executiv al FRF l-a mandatat pe directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, să se ocupe de rezilierea contractului cu selecţionerul Victor Piţurcă. Oficialul Federaţiei a declarat că îi va propune acestuia suma de 250.000 de euro pentru a termina înţelegerea care expira la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, clauza de reziliere a contractului fiind de 500.000 de euro.

Piţurcă a fost numit la naţională la sfârşitul anului 2004, iar de atunci a condus naţionala în 47 de jocuri amicale sau oficiale în care tricolorii au înregistrat 28 de victorii, 7 rezultate de egalitate şi 12 înfrângeri. În actuala campanie de calificare pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud din 2010, tricolorii au avut un parcurs foarte slab şi se află pe locul 5 în grupa preliminară, cu doar 4 puncte după 5 meciuri disputate. Tricolorii au înregistrat până acum o singură victorie (1-0 cu Insulele Feroe), un rezultat de egalitate (2-2 cu Franţa) şi 3 înfrângeri (0-3 cu Lituania, 2-3 cu Serbia şi 1-2 cu Austria).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite