Victor Becali: "Chivu e un caz închis deocamdată. Vom lua o decizie la vară!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul lui Cristian Chivu, Victor Becali, a vorbit despre situaţia fundaşului român la Inter, mărturisind că o decizie în privinţa viitorului se va lua la vară.

"Putem vorbi doar la vară despre situaţia lui Chivu. Eu nu m-am certat cu Moratti, am o relaţie normală cu patronul Interului şi mă înţeleg bine cu toţi oamenii din jurul acestei echipe. Deocamdată este un caz închis Cristi Chivu, iar în vară vom lua o decizie.

Cât despre Bumba şi restul jucătorilor noi de la naţională, cel mai mare rău care li se face acestor fotbalişti tineri este că se speculează mult despre ei. Să îi lăsăm în pace, să nu mai vorbim atât pentru nimic. Şi dacă ar fi venit Udinese să îl urmarească, ce? Credeţi că l-au şi transferat. Echipele de afară urmăresc mereu jucători tineri nu înseamnă că îi şi iau.

Stagiul de pregătire al naţională a fost făcut să se obişnuiască şi alţi fotbalişti cu atmosferaşi cred că Victor Piţurcă a obţinut exact ce a vrut de pe urma acestui cantonament", a spus Victori Becali la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite