FOTBAL: Victor Becali: "Adrian Mutu va redeveni cel care îl ştim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul atacantului Adrian Mutu, Victor Becali, a declarat, într-un interviu acordat site-ului firenzeviola.it, că este convis că jucătorul Fiorentinei va reveni la forma care l-a consacrat după ce se va recupera în urma operaţiei de săptămâna trecută, la meniscul medial al genunchiului drept.

"Mutu se simte bine şi depune maximum de efort maxim în timpul recuperării: sunt sigur că în curând Adrian va redeveni cel care îl ştim", a spus Becali.

Agentul de jucători a adăugat că, în opinia sa, folosirea lui Mutu la partida pe care Fiorentina a câştigat-o, săptămâna trecută, cu Debrecen (5-2), în Liga Campionilor, a fost una justă, chiar dacă a dus la această accidentare a internaţionalului român. "Este un jucător fundamental pentru AC Fiorentina. Era o partidă de Liga Campionilor, deci extrem de importantă pentru echipă. Aportul său pe teren era importat şi s-a văzut asta", a completat Victor Becali.

Întrebat dacă gruparea din Florenţa va încerca, în perioada de mercato de iarnă, să transfere jucători pe postul pe care evoluează Mutu, Victor Becali a răspuns: "Este încă prea devreme să vorbim de transferuri. În orice caz dacă AC Fiorentina va trece de faza grupelor şi va continua în Liga Campionilor, ar putea avea nevoie de întăriri".

Adrian Mutu a fost supus unei intervenţii chirugicale, vineri, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept şi, conform clubului AC Fiorentina, va necesita o perioadă de recuperare de aproximativ 2-3 săptămâni.

În aprilie, Mutu a fost operat pentru o leziune a meniscului extern stâng.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite