Vicepreşedintele clubului Sparta Praga a fost găsit mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lukas Pribyl (Imagine: www.praguepost.com)
Lukas Pribyl (Imagine: www.praguepost.com)

Vicepreşedintele clubului Sparta Praga, Lukas Pribyl, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort în biroul său, joi după-amiază, informează praguepost.com, precizând că încă nu a fost stabilită cauza decesului.

"Am fost chemaţi după ce a fost găsit un bărbat decedat în clădirea de pe stada Milada Horakova. Medicul legist nu a putut să stabilească imediat cauza decesului. Se va face o autopsie. Anchetăm ce s-a întâmplat, deocamdată nefiind disponibile alte informaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Praga, Tomas Hulan, care a adăugat că rezultatele autopsiei se vor afla în zilele următoare, informează praguepost.com.
Potrivit AFP, biroul lui Pribyl se află la stadionul actualului lider al campionatului Cehiei, iar conform jurnalului Dnes este posibil ca oficialul clubului ceh să fi decedat din cauza unor probleme respiratorii.
Cotidianul Pravo scrie însă că poliţiştii au contatat că Pribyl avea o rană la cap şi contuzii la gât.
Fost jurnalist şi fost purtător de cuvânt al clubului Sparta Praga, Lukas Pribyl era considerat mâna dreaptă a preşedintelui grupării, Daniel Kretinsky.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite