Vezi ce cadou a primit Mircea Lucescu din partea clubului Şahtior!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în recuperare la locuinţa sa din Bucureşti, antrenorul român a primit un imens poster de susţinere din partea "Familiei Şahtior".Gestul ambasadorului Ucrainei în România a emoţionat-o până la lacrimi pe soţia lui Mircea Lucescu, Neli.

Probabil că fiecare jucător sau angajat al echipei din Doneţk ar fi vrut să-i transmită personal lui Mircea Lucescu însănătoşire grabnică în urma accidentului de maşină suferit la începutul anului. Cum acest lucru era imposibil, „Familia Şahtior" s-a teleportat în casa tehnicianului român prin intermediul ambasadorului Ucrainei în România, Viorel Kotyk. Astfel, „Il Luce" a primit ieri un cadou inedit, şi anume un imens poster în care fotbaliştii lui Şahtior s-au pozat pe stadionul „Donbass" alături grupele de copii şi juniori, dar şi de toţi cei care lucrează în cadrul clubului.

„Mister a fost extrem de emoţionat de acest gest. Soţia sa, Neli, chiar a părăsit camera pentru a-şi ascunde lacrimile", a povestit ambasadorul Ucrainei. „Lucescu mi-a transmis că aşteaptă cu nerăbdare controlul medical de vineri, atunci când va afla dacă medicii îi dau sau nu voie să se alăture echipei în cantonamentul din Spania", a mai spus Viorel Kotyk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite