Vasile Turcu, previziuni sumbre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul “câinilor” se aşteaptă la o criză fără precedent în Liga I, dar crede că echipa sa va avea parte de stabilitate financiară. Înfrângerea cu Unirea Urziceni a creat tensiuni în vestiarul alb-roşilor, însă acţionariatul este mult mai preocupat de problemele financiare care vor afecta Liga I.

Pentru Dinamo, înfrângerea de duminică, 1-0 cu Unirea Urziceni, a însemnat pierderea primului locul în clasament şi implicit a creat conflicte în vestiar. Secundul Jean Vlădoiu i-a administrat două palme angolezului Ze Kalanga după ce mijlocaşul s-a îndreptat ameninţător spre el. “Astea sunt prostii.

Nu pot fi caracterizate drept probleme interne. În vestiar se mai întâmplă tot felul de lucruri, dar acestea nu reprezintă nimic. Tensiunea de după meciuri îşi spune cuvântul. Ce trebuia să facă Vlădoiu dacă respectivul jucător l-a ameninţat?”, a spus acţionarul dinamovist Vasile Turcu.

„Mulţi vor da faliment în LigaI“

Acesta nu-şi face griji în ceea ce priveşte atmosfera din vestiar. “Pe noi ne interesează situaţia economică actuală pentru că noi plătim salariile şi primele.

Abia acum se vede cât este de benefic faptul că suntem atâţia acţionari. Criza economică există chiar dacă unii nu vor să o vadă. În Liga I mulţi vor da faliment. Vor fi probleme mari, se vor restrânge bugetele. La Dinamo, criza nu se va resimţi”, a declarat Turcu.

Dinamovistul este optimist în privinţa susţinerii financiare a grupării din Ştefan cel Mare.

“Suntem mai mulţi acţionari, iar în perioada aceasta de criză financiară ne-am strâns unul lângă altul. Mă înţeleg bine şi cu domnul Buşcă, şi cu domnul Badea. I-am reproşat lui Badea că nu se implică, dar acum suntem toţi uniţi. Când nu are unul bani are altul. Eu am investit peste 10 milioane de euro până acum la Dinamo.

Cred că doi-trei ani rezist sigur la perioada asta. Dinamo este favorită la titlu pentru că stabilitatea financiară este mai mare. Vă asigur că multe cluburi vor cădea în prăpastie sezonul ăsta”, a încheiat Turcu.

image

Înainte, mulţi au râs de noi că nu ne înţelegem între noi. Acum vom râde noi de ei că nu se descurcă cu banii

image


Vasile Turcu
vicepreşedinte CA Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite