Vargas, un nou "caz Mutu" la Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce atacantul român Adrian Mutu a fost dat afară de la Fiorentina pentru că a plecat de la un antrenament, peruanul Vargas a "comis-o" mai grav.

Sud-americanul s-a întors la 5 dimineaţa dintr-un club, împrună cu vărul său care conducea automobilul fotbalistului. Maşina în care se aflau cei doi s-a ciocnit de un alt automobil şi s-a răsturnat de câteva ori. Fotbalsitul Fiorentinei a rămas prins în interiorul automobilului, până când a sosit echipajul de intervenţie.

Vargas nu a păţit nimic grav, dar va trebuie să răspundă în faţa poliţie, din cauza văruluio său. Acesta a condus fără carnet şi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar fotbalistul va trebui să dea explicaţii de ce i-a încredinţat maşina în această stare.

Vargas va fi sanţionat de către clubul toscan. Antrenorul Sinişa Mihajlovici s-a mulţumit să comnteze cu ironie păţania peruanului: "Am aflat că Vargas a avut un accident pe strada unde locuiesc. Poate a vrut să vină să vadă şi să mă salute. Din păcate, era cam devreme, dormeam la ora aceea."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite