Vântul, aliatul Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vântul, aliatul Unirii
Vântul, aliatul Unirii

Rusescu a marcat un euro-gol, iar Urziceni s-a detaşat în repriza a doua, chiar dacă a mai avut un adversar în plus: vremea. Unirea Urziceni a făcut un antrenament util înaintea confruntării de marţi cu nemţii de la VfB Stuttgart.

Încă din start, s-a putut observa diferenţa de nivel dintre cele două echipe. Unirea, o grupare care aspiră spre vârful ierarhiei, a simţit în nări aerul tare al Ligii Campionilor, în timp ce Astra stă cu teama în sân că la anul nu va mai fi pe prima scenă fotbalistică.

Tăvălugul ialomiţean s-a rostogolit în permanenţă spre poarta veteranului Cristi Munteanu. Portarul ploieştenilor a făcut adevărate minuni între buturile prahovenilor şi a zburat din bară în bară. Dar nu a mai putut face nimic la euro-golul înscris de Raul Rusescu, voleu din întoarcere.

După pauză, elevii lui Dan Petrescu s-au distrat în continuare cu defensiva prahoveană şi au marcat gol după gol, chiar dacă au mai întâlnit un adversar: vântul puternic . Întâi prin Varga, pentru ca mai apoi căpitanul Galamaz să-şi reamintească cum se punctează cu capul.

La 3-0, ialomiţenii s-au mai relaxat şi au primit un gol din fază fixă. Djokici, la a treia reuşită în cele două meciuri de când s-a transferat la Astra, a spălat onoarea oaspeţilor. Golul i-a ambiţionat pe elevii lui Napoli, dar de înscris au făcut-o tot campionii, prin Dănălache.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite