Van Persie: "Eliminarea mea e o glumă proastă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul olandez al formaţiei Arsenal, Robin van Persie, a calificat drept o "glumă proastă" eliminarea la meciul cu FC Barcelona, pierdut cu scorul de 1-3, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, informează AFP.

"Eliminarea mea a influenţat foarte mult rezultatul final. Este o glumă proastă. Cum puteam auzi fluierul lui când pe stadion 95.000 de persoane făceau un zgomot infernal?", a declarat Van Persie.

Van Persie a fost eliminat în minutul 56, el primind al doilea galben deoarece a lovit balonul după fluierul lui Massimo Busacca.

"Busacca a fost rău tot meciul, nu înţeleg de ce a fost aici în această seară. Oamenii ăştia sunt incredibili", a afirmat Van Persie.

Pe de altă parte, Arsenal a refuzat să confirme informaţia conform căreia arbitrul elveţian ar fi avut un schimb de replici tăios cu managerul Arsene Wenger, în tunelul de la vestiare, după meci.

"I-am spus ce credeam despre această decizie. Nu trebuie să fi jucat fotbal la nivel înalt pentru a lua o astfel de decizie", a comentat Wenger.

Arsenal a fost eliminată, marţi seară, din Liga Campionilor, după ce a pierdut, scor 1-3, cu FC Barcelona, în manşa retur a optimilor competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite