Van Gaal: "Am avut foarte mult noroc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Louis van Gaal se miră şi el cum a câştigat echipa sa meciul cu CFR Cluj
Louis van Gaal se miră şi el cum a câştigat echipa sa meciul cu CFR Cluj

Antrenorul olandez al lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat că în meciul cu CFR Cluj a avut tot norocul care le-a lipsit bavarezilor în acest început de sezon.

"Nu prea ne-am creat multe ocazii de gol. astfel că a trebuti să ne bucurăm la autogolurile adversarilor. Nu pot spune că am avut prea multă şansă  până acum în acest sezon, dar astăzi am avut foarte mult noroc. Mijlocaşii noştri au jucat destul de bine astăzi, mai ales tripleta Kroos - Schweinsteiger - Ottl. Din păcate a trebuit să-l înlocuiesc pe Schweinsteiger pentru că medicul mi-a pus în vedere că nu trebuie să joace mai multe de 70 de minute", a spus Van Gaal, citat de "uefa.com".

Tehnicianul olandez este mulţumit că echipa sa are punctaj maxim după trei partide în Liga Campionilor: "Cred că am meritat victoria. Am câştigat toate meciurile din Liga Campionilor şi acum vrem să ne concentrăm şi să ne îmbunătăţim evoluţiile şi în Bundesliga".

Bayern Munchen a câştigat cu 3-2 meciul cu CFR Cluj, după un meci în care ardelenii şi-au marcat două autogoluri prin Cadu şi Panin şi au făcut practic cadou şi golul trei, după o eroare a lui Cadu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite