Valvis: „Rapid are datorii de 13 milioane de euro!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afaceristul nu vrea să preia clubul din Giuleşti din cauza datoriilor pe care le-a acumulat. În timp ce la vârf nimeni nu se înghesuie să rezolve problemele clubului, fanii se vor aduna azi pe stadionul Giuleşti pentru a protesta la adresa conducerii.

Valvis a calculat ce bani trebuie să dea Rapidul şi a spus că până când nu se va clarifica situaţia, nu se va înscrie pe lista posibililor cumpărători.

„În momentul de faţă, Rapidul are opt milioane de euro datorie către Taher, două milioane de euro la stat, un milion de euro la salariile jucătorilor, vreo două milioane de euro la licenţă... Nu pot să iau un club în aceste condiţii. Decizia se va face pe baza unui audit. Acum, situaţia la Rapid e neclară, întunecată”.

Valvis dezaprobă şi modul în care Copos s-a gândit să remedieze lucrurile: emiterea de obligaţiuni către fani.

„Spiritul Rapidului nu se regăseşte deloc în această idee”, a spus acţionarul, care a precizat că speră ca mitingul suporterilor, programat astăzi, să nu degenereze: „Eu îmi doresc mereu linişte, atât la echipă, cât şi în ceea ce-i priveşte pe suporteri. La Rapid trebuie să fie un climat liniştit şi civilizat”.

Fanii vor protesta din peluză

Fanii Rapidului vor protesta azi la prânz în mod oficial pentru starea tensionată din cadrul clubului. Suporterii se vor reuni la stadionul Giuleşti, în peluză, la ora 13.00. „Noi nu-i cerem lui George Copos să plece de la Rapid.

E o acţiune incontestabilă a fanilor. A trecut prea multă vreme, iar incertitudinea domină Giuleştiul. Nu vom ieşi în stradă, ci ne vom aduna la noi în peluză. Nu facem acest protest pentru a veni cu soluţii, căci nu noi trebuie să facem asta, noi cerem una.

Domnul Taher stă două-trei zile în ţară, după care este plecat două-trei luni. Domnul Copos repetă obsedant că nu-l mai interesează Rapidul. Cred că cei doi trebuie să rezolve situaţia”, a spus Gigi Corsicanu, liderul fanilor vişinii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite