Bourceanu: "Valorez 700.000 de euro!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul formaţiei Oţelul Galaţi, Alexandru Bourceanu, a declarat că suma de 700.000 de euro oferită de FC Timişoara în schimbul său este una corectă în raport cu valoarea sa.

"Am înţeles că există o ofertă de la Timişoara pentru mine. Dacă Oţelul se înţelege cu cei de acolo şi oferta îmi convine şi mie, nu e nicio problemă să joc la Timişoara. 700.000 de euro mi se pare a fi preţul corect. Nu vreau să spun că vreau să joc la Timişoara sau la Dinamo, pentru că încă nu este nimic concret", a spus Bourceanu.

Fotbalistul a vorbit şi despre posibilul său viitor la echipa naţională: "Eu nu am niciun impresar, s-a zis şi că am jucat la echipa naţională, pentru că eram fotbalistul fraţilor Becali. Îmi doresc să evoluez foarte bine la echipa de club, oricare ar fi ea, şi vreau să revin la echipa naţională. S-a dovedit că Răzvan Lucescu este un antrenor corect, care nu poate fi influenţat".

Directorul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat marţi că a primit o ofertă de 700.000 de euro de la FC Timişoara pentru mijlocaşul Alexandru Bourceanu şi a admis că jucătorul are mari şanse să joace în sezonul viitor la formaţia de pe Bega
 
Vezi AICI cine îl vrea pe Bourceanu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite