FOTBAL: Valeriu Argăseală: "Vom primi o penalitate sportivă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Valeriu Argăseală: "Vom primi o penalitate sportivă"
FOTBAL: Valeriu Argăseală: "Vom primi o penalitate sportivă"

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că probabil gruparea din Bulevardul Ghencea va primi o penalitate sportivă, în urma incidentelor de la meciul cu CFR Cluj, însă a adăugat că ar fi bine să nu-i fie suspendat terenul.

"Comisia de Disciplină va anunţa decizia pe site. Noi am făcut o apărare foarte bună. Eu nu am oricum de ce să mă tem de decizie, atâta timp cât nu o cunosc. Penalitate sportivă oricum o să primim, pentru că este prevăzută în regulament, dar ar fi bine să jucăm cu spectatori, normal. Jocul este făcut pentru suporteri", a spus Argăseală, care a fost prezent, miercuri, la Comisia de Disciplină a LPF.

Clubul Steaua a fost judecat, astăzi, la Comisia de Discplină a LPF, pentru abateri disciplinare, după partida Steaua - CFR Cluj, scor 2-2, din etapa a II-a a Ligii I, când suporterii stelişti au aruncat cu obiecte în teren şi au scandat injurii la adresa adversarilor.

Pe de altă parte, Valeriu Argăseală a declarat că Steaua nu va mai transfera niciun jucător. "Ce jucători să mai luăm? Nu vom mai aduce niciun jucător. O să revină Emeghara, după accidentare, şi Ovidiu Petre, care o să revină mai repede, probabil la sfârşitul lunii septembrie", a spus oficialul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite