Va deveni Landon Donovan cel mai bun marcator din istoria MLS?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Landon Donovan trece printr-o perioadă extraordinară la LA Galaxy. A marcat de şapte ori în ultimele cinci meciuri ale echipei sale, a trecut pe primul loc în clasamentul golgheterilor, şi a ajuns pe locul patru în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria MLS.

La începutul sezonului, situaţia era cu totul alta. Atacantul a jucat foarte puţin în primele meciuri din cauza oboselii şi a unei accidentări, iar pentru el se anunţa un sezon extrem de prost. Lucrurile s-au schimbat din 23 aprilie. A marcat de două ori în meciul cu Portland Timbers. Apoi, în jocurile cu FC Dallas, New York Red Bulls şi Philadelphia Union a înscris câte un gol pentru ca pe 14 mai, cu Sporting Kansas City, să mai reuşească o „dublă".

Datorită acestor reuşite el a ajuns la cota 110 goluri marcate în prima ligă din America, motiv pentru care a urcat pe locul patru în clasamentul celor mai prolifici atacanţi din MLS. Landon Donovan mai are nevoie de patru reuşite pentru a-l egala pe Ante Razov, ocupatul locul trei în acest cladament. În plus, este se află la numai 23 de goluri de ocupantul primul loc, Jaime Moreno. Cum acesta s-a retras, atacantul lui LA Galaxy are şansa de a deveni cel mai bun marcator din istoria primei ligii din America, ami ales că până la finalul sezonului regular mai sunt 20 de partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite