Benzema: "Va fi greu cu România!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benzema: "Va fi greu cu România!"
Benzema: "Va fi greu cu România!"

Atacantul echipei naţionale a Franţei, Karim Benzema, a declarat, joi, că partida cu România din preliminariile CM din 2010 nu va fi una uşoară, pentru că românii sunt un adversar puternic, dar francezii nu iau în calcul decât varianta victoriei.

"Ne aşteaptă două meciuri foarte importante, cu România şi Serbia, pe care trebuie neapărat să le câştigăm pentru a mai spera la calificarea la CM din Africa de Sud. Cu românii va fi un meci greu, dar vrem să marcăm un gol mai mult decât adversarul. Probabil, ei se vor închide şi vor face un joc de aşteptare, dar noi trebuie să profităm de şansele care se vor ivi", a spus Benzema.

Atacantul a adăugat că încă nu se gândeşte la meciul cu Serbia, chiar dacă şi acela este foarte important: "Pentru moment avem în minte doar partida cu România, apoi vom pregăti şi jocul cu sârbii. Oricum, obiectivul nostru este să obţinem două victorii, pentru că nu ne mai permitem niciun pas greşit".

Fundaşul echipei din Hexagon Patrice Evra susţine că naţionala franceză este pregătită pentru jocul cu România. "Trebuie să le acordăm atenţie românilor, pentru că nu sunt o echipă oarecare. Vrem să îi învingem pe români, apoi să trecem şi de Serbia", a afirmat jucătorul.

Fundaşul lui Rennes Rod Fanni a vorbit despre criticile pe care preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, le-a adus naţionalei şi consideră că acestea nu fac deloc bine jucătorilor: "Are tot dreptul să fie neîncrezător, dar nu e în regulă. Toate aceste critici nu au un efect pozitiv, mai ales că vin din partea preşedintelui Federaţiei, un om care ar trebui să ne susţină. Trebuie să ne gândim acum doar la meciul care urmează şi important e să obţinem o victorie, nu însă şi cum vom face acest lucru".

Atacantul lui Chelsea Londra, Nicolas Anelka, susţine că presiunea dinaintea jocului cu România este foarte mare, dar are încredere că naţionala poate trece peste acest obstacol. "Am mai trecut prin astfel de momente şi ne-am descurcat de fiecare dată. Sunt sigur că dacă ne mobilizăm, vom reuşi să trecem peste orice piedică. Am încredere în grupul care s-a format la naţională şi sunt sigur că putem juca la un nivel foarte înalt", a conchis internaţionalul francez.

Partida Franţa-România, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, pe Stade de France.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite