VIDEO Vezi cum se bucură soţia şi băiatul lui Rădoi după hattrick-ul lui Mirel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sotia lui Radoi
Sotia lui Radoi

Victorie mare pentru Al-Ain, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu la care evoluează şi Mirel Rădoi! În Cupa „Etisalat“, elevii lui Oli s-au impus cu 4-2 în faţa campioanei Emiratelor, Al-Jazira, după un meci spectaculos, cu trei penalty-uri şi doi eliminaţi.

Omul serii a fost fostul căpitan al Stelei, care a înscris trei dintre golurile formaţiei sale. Dacă primele două reuşite au venit după executarea unor lovituri de pedeapsă, în schimb, golul de 4-2 a fost de-a dreptul fabulos! Rădoi a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, iar balonul s-a dus direct la vinclu. Victoria a fost cu atât mai preţioasă cu cât Al-Ain a reuşit să întoarcă scorul după ce era condusă cu 2-1 în minutul 60.

N-ar fi jucat, dacă nu s-ar fi retras de la naţională

Retragerea lui Mirel Rădoi de la naţională s-a dovedit a fi de bun augur pentru cei de la Al-Ain. Dacă mijlocaşul român n-ar fi luat decizia de a nu mai veni la lot după conflictul cu Ionuţ Lupescu, atunci el ar fi ratat partida cu Al-Jazira întrucât ar fi fost convocat de Victor Piţurcă pentru meciul cu Belarus. De altfel, vineri seară, Olăroiu a fost nevoit să se descurce fără doi dintre cei mai importanţi fotbalişti pe care îi are în lot: Yasser Al-Qahtani şi Gyan. Primul a fost convocat la naţionala Arabiei Saudite, iar cel de al doilea la cea a Ghanei. Chiar şi aşa, trupa pregătită de Oli s-a impus cu 4-2.

Viviana şi Denis Rădoi, în prim plan

În perioada în care a jucat la Al-Hilal, Mirel Rădoi n-a putut fi încurajat de soţia sa din tribune întrucât în Arabia Saudită femeile nu pot intra pe stadion. Situaţia s-a schimbat de când fostul stelist a ajuns în Emirate, unde restricţiile nu mai sunt atât de severe. De altfel, în meciul cu Al-Jazira, Mirel i-a avut alături de el şi pe soţia sa, Viviana, dar şi pe fiul său, Denis. Cei doi au fost în centrul atenţiei după ce Al-Ain a înscris golul de 3-2, bucurându-se pentru reuşita trupei lui Rădoi.

Rădoi deschide scorul din penalty Rădoi egalează din penalty Soţia şi băiatul lui Rădoi se bucură la golul de 3-2 pentru Al-Ain Rădoi, gol fabulos din lovitură liberă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite