VIDEO "Mutu a avut un accident domestic" Verdictul: 15 zile de repaos total!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu a mai jucat de aproape opt luni, "Briliantul" a strălucit la ultimul meci şcoală al grupării viola, în care a marcat de patru ori. Din păcate, Mutu s-a accidentat şi va rata pregătirea alături de echipă în următoarele două săptămâni.

UPDATE Corriere dello Sport informează că Mutu a suferit un accident domestic, fără a dezvălui însă natura acestuia. Perioada de recuperare de care va avea nevoie atacantul român pentru a reveni la antrenamentele echipei este de 15 zile. Altfel, decizia Colegiului Arbitrar al Ligii Profesioniste Italiene, privind litigiul salarial dintre Adrian Mutu şi Fiorentina, ar putea fi făcută publică luni. Conform firenzeviola.it, liga doreşte să cântărească bine această decizie, care ar putea crea un precedent pentru fotbalul italian şi nu numai.

UPDATE Site-ul oficial al Fiorentinei a anunţat că Adrian Mutu a suferit o accidentare şi va necesita două săptămâni de repaos. "Mutu a avut ghinion, a suferit o contuzie puternică şi va lipsi două săptămîni", a declarat pentru violachannel.tv medicul echipei, Paolo Manetti.

În aşteptarea deciziei Colegiului Arbitrar al Ligii Profesioniste Italiene, care a amânat răspunsul privind cererea Fiorentinei de a-i reduce românului salariul pe perioada suspendării, Adrian Mutu continuă să impresioneze la antrenamentele echipei.

În ultimul meci şcoală condus de Sinişa Mihailovici, Adrian a marcat patru goluri împotriva unei echipe formată din juniori ai clubului toscan.

Vezi pe site-ul oficial al Fiorentinei golurile lui Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite