VIDEO. Neymar, model pentru Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu şi-a arătat veleităţile de dansator după golul marcat celor de la Palermo
Mutu şi-a arătat veleităţile de dansator după golul marcat celor de la Palermo

Imediat după ce a marcat, Mutu s-a îndreptat spre banca de rezerve pentru a-şi îmbrăţişa antrenorul, după care a organizat un dans ad-hoc alături de coechipieri, folosind aceleaşi mişcări ca ale lui Neymar, cel mai ofertat fotbalist brazilian al momentului.

Atacantul român, Adrian Mutu, a reuşit un gol important în etapa din acest weekend din Serie A, reuşită care practic i-a adus Cesenei trei puncte din întâlnirea din deplasare cu Palermo. „Eu fac ceea ce îmi reuşeşte cel mai bine: joc fotbal. Sunt mulţumit, suntem pe drumul cel bun“, a spus Mutu, la finalul partidei.

„Briliantul“ a fost în formă maximă în cele 79 de minute cât a evoluat. Imediat după golul marcat cu capul din minutul 63, Mutu s-a dus glonţ către banca de rezerve a echipei sale pentru a-l îmbrăţişa pe antrenorul Daniele Arrigoni. Apoi, atacantul nostru a încins o horă alături de câţiva colegi de echipă.

Dansul bucuriei a fost preluat de la Neymar, brazilianul curtat în ultimul timp de toate marile forţe ale fotbalului mondial. FC Santos nu a dorit însă să scape chiar aşa uşor de brazilian şi i-a fixat acestuia o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite