VIDEO Înlocuitorul lui Valencia. Vezi ce ştie ”perla” de 19 milioane a lui Ferguson!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu accidentarea lui Antonio Valencia, Manchester United a rămas descoperită în flancul drept. Nu însă pentru multă vreme. Sir Alex Ferguson vrea să-l aducă în iarnă pe chilianul Alexis Sanchez de la Udinese.

Talentatul mijlocaş de 21 de ani uimeşte deja audienţa în Italia cu driblingurile şi reuşitele sale şi a fost lăudat de antrenorul lui United. “Îl urmărim pe Sanchez şi ne-a impresionat. A făcut jocuri foarte bune şi este un proiect interesant”, a spus Alex Ferguson pentru News of the World.

Scoţianul de 68 de ani îl urmăreşte pe Sanchez încă din vara lui 2009, când trebuia să aducă un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo. În cele din urmă, chilianul a ajuns la Udinese, iar Valencia a fost preferat pe „Old Trafford” graţie experienţei acumulate în Premier League la Wigan. Ecuadorianul, care a fost adus la United pe 19 milioane de euro, suma la care este cotat şi fotbalistul lui Udinese, şi-a fracturat însă glezna şi va lipsi pe termen lung. Astfel, Sanchez a devenit o prioritate pentru conducerea „diavolilor”, care vor să-l aducă în iarnă.

Alexis Sanchez a jucat până acum la patru echipe, Cobreloa şi Colo Colo în Chile, River Plate şi Udinese, şi a strâns 32 de meciuri la naţionala ţării sale, pentru care a marcat de 11 ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite