VIDEO Hertha Berlin a sărbătorit promovarea în aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia echipei Hertha Berlin, care şi-a asigurat aseară revenirea în prima ligă a Germaniei, după 1-0 la Duisburg şi un an de „exil”, a fost aşteptată azi la aeroport de câteva sute de fani, pentru a sărbători promovarea.

Scandarea favorită a fanilor euforici a fost "Niciodată în liga secundă", iar jucătorii şi oficialii au oferit autografe, anunţă Kicker.de, citat de Mediafax.

Delegaţia formaţiei din capitală a părăsit aeroportul Tegel sub escorta Poliţiei şi s-a deplasat spre baza de antrenament, fiind urmărită de zeci de maşini ale fanilor care fluturau steaguri alb-albastre.

Nu doar Berlinul a sărbătorit revenirea fostei formaţii a lui Maximilian Nicu în prima ligă. Mai multe personalităţi din fotbalul german au salutat promovarea echipei antrenate de Markus Babbel. "Desfac o sticlă cu şampanie. Sunt încântat că avem, din nou, capitala în prima ligă", a declarat preşedintele de onoare al clubului Bayern München, Franz Beckenbauer, în cotidianul Bild.

"Mă bucur mult pentru promovarea Herthei. E plăcut să o vedem din nou în prima ligă", a spus şi selecţionerul Joachim Löw, în timp ce preşedintele Federaţiei, Theo Zwanziger, a declarat că pentru el, ca spectator, performanţa berlinezilor este meritată.

Cu trei etape înaintea finalului campionatului, Hertha a acumulat 68 de puncte, 12 mai multe decât VfL Bochum, ocupanta locului trei, care asigură prezenţa în play-off-ul pentru promovare/rămânere în prima ligă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite