VIDEO FOTO Arbitrul Frank de Bleeckere a făcut praf meciul Barcelona - Inter (1-0, 1-3)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul begian Frank de Bleeckere a făcut praf meciul Barcelona - Inter Milano. Prima decizie eronată a fost luată în minutul 30, când a decis să îl elimine, total gratuit, pe Thiago Motta, de la Inter.

Motta a avut un duel pentru minge cu Busquetes iar catalanul a căzut ca secerat, acuzând o lovitură. Frank de Bleeckere i-a acordat roşu direct interistului, deşi la reluare s-a văzut clar cum jucătorul Barcei a simulat. Puteţi vedea aici faza video şi aici o fotogalerie de la această fază.

A doua fază controversată a avut loc în minutul 90. Mingea îl loveşte în mână pe Toure, dar, deşi mâna a fost lipită de corp, De Bleeckere a fluierat henţ. Bojan a marcat pentru 2-0, dar golul a fost anulat. Ar fi fost golul calificării pentru Barcelona.

"Cred că arbitrul a fost prea exigent. În prima fază trebuia să nu acorde cartonaşul roşu. Pentru aşa ceva s-ar da galben, dar nu se impunea o eliminare. Iar la faza cu Toure, jocul trebuia lăsat să continue întrucât mingea a fost degajată de aproape şi Toure avea mâna lipită de corp", a spus Aron Huzu, fostul preşedinte al CCA, la finalul meciului, pentru TVR.

Alte doua faze în care Frank de Bleeckere nu a reacţionat: Messi a vrut să îl lovească pe Cristi Chivu, iar la o altă fază l-a împins pe Maicon în panourile publicitare. De fiecare dată argentinianul a scăpat nesancţionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite