VIDEO “E leit taică-su!” Vezi ce ştie să facă la 15 ani Enzo Zidane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul cel mare al lui Zinedine Zidane a fost promovat la juniorii A ai lui Real Madrid şi a captat imediat atenţia presei spaniole, care îi atribuie deja toate calităţile celebrului său tată.

Enzo Zidane  „a provocat imediat un deja-vu în rândul specatorilor cu eleganţa şi clasa sa” au scris cei de la AS, după ce l-au văzut pe micul Zidane în acţiune, cu ocazia unui meci între juniorii Realului şi o selecţionată Adidas a celor mai talentaţi copii-fotbalişti.

„Este copia fidelă a lui Zinedine Zidane” a exclamat şi managerul general al clublui de pe Santiago Bernabeu, Jorge Valdano.

AS mai este de părere că în curând între naţionalele Spaniei şi Franţei se va duce o luptă acerbă pentru înregimentarea talentatului mijlocaş, care poartă deja numărul 10 pe tricou, la fel ca tatăl său la naţionala din Hexagon. Pentru că bunicii săi din partea mamei sunt spanioli, Enzo este eligibil şi pentru selecţionata iberică, dat ştiut fiind ataşamentul lui Zizou pentru culorile Franţei, este greu de crezut că acesta îl va lăsa pe fiul său să îmbrace tricoul „La Roja”

În plus, alţi doi din cei trei frăţiori mai mici ai lui Enzo au apucat pe urmele tatălui lor. Luca Zinedine, în vârstă de 12 ani, evoluează pe postul de portar la juniorii B ai Realului, în timp ce Theo, de doar cinci ani, de-abia descoperă tainele sportului rege pentru Canillas, un centru de copii din Hortaleza, care colaborează cu Real Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite