VIDEO Biraghi, sperietoare pentru Chivu. Vezi super-golul fundaşului stânga de 17 ani din amicalul cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Chivu titular, „nerazzurrii" s-au impus la scor de forfait în faţa lui Manchester City, prin dubla lui Obinna (38, 54) şi reuşita senzaţională a lui Biraghi (74). Jucătorul Primvarei a fost chiar cel care l-a înlocuit pe Chivu, în minutul 62.

La partida disputată pe M&T Bank Stadium din Baltimore nu a fost prezent şi tehnicianul lui City, Roberto Mancini, fost antrenor la Inter, care a revenit în Italia din cauza unor probleme medicale în familie. Antrenorul "cetăţenilor" la acest meci a fost Brian Kidd.

City a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 21, când fostul jucător al lui Inter, acum la gruparea engleză, francezul Vieira, a avut probabil ceva de împărţit cu fostul său coechipier, Marco Materazzi, pe care l-a faultat dur şi a fost eliminat.

În faţa celor 36.569 de spectatori adunaţi pe stadionul echipei de fotbal american Baltimore Ravens, Chivu a avut o evoluţie neconvingătoare, fiind notat cu 5 de site-ul fcinternews.it. Italienii au amendat imprecizia centrărilor sale, precum şi „brutalitatea" intervenţiilor sa.

Vezi aici cele trei reuşite ale lui Inter din meciul cu City

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite