VIDEO / Rădoi înscrie un supergol pentru Al-Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Radoi a reuşit un gol de excepţie
Mirel Radoi a reuşit un gol de excepţie

Sărbătoare şi tristeţe pentru românii din Arabia Saudită în ultima etapă a campionatului. Dacă Rădoi şi Al-Hilal au obţinut o victorie care îi apropie şi mai mult de titlu, în schimb, Ion Marin şi Al-Ettifaq au motive să se simte "furaţi" după eşecul din partida cu Al-Nasr.

La capătul unei runde în care contracandidatele la câştigarea campionatului, Al-Shabab şi Al-Ittihad s-au chinuit pentru a lua câte un punct, Al-Hilal s-a întors cu toate punctele dintr-o deplasare dificilă la Najran. Mirel Rădoi a avut o contribuţie decisivă la succesul formaţiei sale. Gazdele au deschis scorul după numai opt minute, însă fostul căpitan al Stelei a restabilit egalitatea cu un şut-bombă din afara careului (minutul 24). Reuşita românului l-a ridicat în picioare pe tehnicianul celor de la Al-Hilal, Eric Gerets, acesta fiind vizibil impresionat de execuţia jucătorului său. Gerets a avut şi mai multe motive de bucurie cu trei minute înainte de finalul meciului, atunci când Nawaf Al-Abed a înscris golul victoriei.

"Săpăligă", victima arbitrajului

Al-Ettifaq, echipa antrenată de Ion Marin, a bifat a doua înfrângere consecutivă în campionat, însă "Săpăligă" şi elevii săi au fost dezavantajaţi de o eroare flagrantă de arbitraj. Cei de la Al-Ettifaq au deschis scorul în minutul 20 al meciului cu Al-Nasr, dar golul a fost anulat pe motiv că mingea părăsise suprafaţa de joc înainte de a fi centrată şi introdusă în plasă. Totuşi, reluările TV au demonstrat că golul fusese perfect valabil. Astfel, în loc să fie 1-0 pentru Al-Ettifaq, a fost 1-0 pentru Al-Nasr, gazdele reuşind golul victoriei cu 13 minute înainte de final.

Rădoi lider, Ion Marin la retrogradare

După ultimele rezultate din campionatul saudit, Al-Hilal şi-a mărit avansul faţă de urmăritoare. Echipa lui Rădoi se află pe primul loc, având 35 de puncte după 13 etape. Al-Shabab e pe doi cu 30 de puncte, iar Al-Ittihad pe trei cu 20 de puncte, dar cu două jocuri restante. Deşi la un moment dat părea a fi în urcare, Al-Ettifaq a ajuns din nou în zona retrogradării. Trupa pregătită de Ion Marin ocupă locul nouă din 12 cu doar nouă puncte, două mai multe decât formaţia aflată pe 11, primul loc care duce în liga secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite