VIDEO / Ovidiu Petre, gol decisiv pentru Al-Nassr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Petre a marcat de două ori pentru Al Nassr în campionatul saudit. Foto: Al Nassr.com
Ovidiu Petre a marcat de două ori pentru Al Nassr în campionatul saudit. Foto: Al Nassr.com

Etapă de vis pentru românii din Arabia Saudită. Toţi au fost victorioşi, iar Ovidiu Petre a reuşit chiar să înscrie un gol de trei puncte pentru Al-Nassr.

Formaţia din Riad s-a impus cu 2-1 în meciul cu Al-Ahli, iar „Ceasul” a punctat pentru 2-0 în minutul 70. A fost cel de al doilea gol pentru fostul stelist de când acesta a ajuns în Arabia Saudită, sub comanda lui Walter Zenga. Celălalt român de la Al-Nassr, Răzvan Cociş, a rămas pe banca de rezerve.

Vezi aici golul marcat de Ovidiu Petre lui Al Ahli

Victorii pentru „Săpăligă” şi „Turcul”

Tot în etapa a noua a campionatul saudit, Al-Ettifaq şi Al-Taawon, formaţii pregătite de tehnicieni români, au făcut spectacol. Al-Ettifaq cu Ion Marin pe bancă a învins, în deplasare, 3-0 cu Al-Raed, iar formaţia pregătită de Gigi Mulţescu, Al-Taawon, s-a impus tot în deplasare şi cu acelaşi scor în faţa celor de la Al-Hazm.

Ion Marin stă cel mai bine

În clasament, trupa lui Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş stă cel mai bine dintre cele la care activează români. Al-Nassr e pe locul doi cu 16 puncte, cu şase mai puţin decât liderul Al-Ittihad, care are şi un meci mai puţin disputat. Echipa lui „Săpăligă”, Al-Ettifaq, e pe trei cu acelaşi număr de puncte ca şi Al-Nassr. Al-Taawon se află pe şapte cu 11 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite