VIDEO-Zenga, Cociş şi Ov.Petre, umiliţi de Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juventus a jucat ierii un meci amical la Rovereto cu noua echipă a lui Walter Zenga, Al Nassr, la care Răzvan Cociş şi Ovidiu Petre au fost utilizaţi încă din primul minut.

Juventus s-a distrat cu formaţia saudită şi a marcat de 5 ori, prin Trezeguet ('8,'34,'37), Pasquato ('25) şi Amauri ('45).

Echipele de start:

Juventus (4-4-2): Storari, Grygera, Legrottaglie, Alcibiade, Grosso, Martinez, Sissoko, Ekdal, Lanzafame, Amauri, Del Piero.
Antrenor: Del Neri

Au mai jucat la Juventus: Costantino, Motta, Ferrero, De Ceglie, Pasquat, Buchel, Marrone, Grosso, Diego, Trezeguet

Al Nassr (4-4-2): Rahi, Bernaoui, Al Gharni, Mc Kayn, Abbas, Al Kahtani, Figueroa, Petre, Cocis, Al Sahlawy, Al Harthi.
Antrenor: Walter Zenga

"Am întâlnit o echipă puternică din Italia şi sper să mai lucrăm la mentalitate. Acum dacă primim un gol, partida s-a încheiat. Trebuie să ne îmbuntătăţim jocul", a afirmat Zenga.

Echipa italiană se pregăteşte pentru a juca în preliminariile Europa League şi va mai juca duminică un meci amical cu germanii de la Hamburg.

Vezi aici rezumatul  meciului Juventus - Al Nasr 5-0

Zenga a mai declarat joi seară că îşi doreşte să pregătească într-o zi fosta sa echipă Internazionale Milano, însă a subliniat că deocamdată nu este momentul.

"Am jucat la Inter 500 de meciuri, dacă mi s-ar cere să antrenez, de ce nu? Însă nu acum. Sunt un profesionist şi acum am un contract cu această echipă arabă", a afirmat fostul mare portar al naţionalei Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite