VIDEO Sevilla a făcut spectacol în campionat, cu Zaragoza, urmează meciul cu Unirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Sevilla a făcut spectacol în campionat, cu Zaragoza, urmează meciul cu Unirea
VIDEO Sevilla a făcut spectacol în campionat, cu Zaragoza, urmează meciul cu Unirea

După eşecul din prima etapă din Primera Division, 0-2 cu Valencia, FC Sevilla şi-a revenit şi a învins cu 4-1 pe Real Zaragoza.

Debutul pe teren propriu în actuala ediţie de campionat al elevilor tehnicianului Manolo Jiménez a fost un adevărat spectacol.

Brazilianul Luis Fabiano a reuşit o dublă, în minutele 46 şi 86. Scorul a fost deschis de Konko, în minutul 8, la capătul unei faze de senzaţie Perotti a reuşit şi el să îşi treacă numele pe lista marcatorilor, în minutul 58. Pentru cei de la Zaragoza, care anul acesta au revenit în Primea Division, a punctat Arizmendi, care a egalat la 1 scorul în minutul 33.

În prima etapă Real Zaragoza a trecut cu 1-0 de o altă nou promovată, Tenerife. Pentru FC Sevilla au evoluat: Palop - Konko, Fazio, Escude, Adriano - Navas, Zokora, Renato (Lolo 58), Perotti (Capel 76) - Negredo (Acosta 63), Luis Fabiano.

Golurile gazdelor au fost marcate de Konko (8), Luis Fabiano (46, 86) şi Perotti (58), iar pentru oaspeţi a punctat Arizmendi (33). Unirea Urziceni face parte din Grupa G a Ligii Campionilor, alături de FC Sevilla, VfB Stuttgart şi FC Rangers. Campioana României va debuta la 16 septembrie, în deplasare, cu FC Sevilla, în timp ce returul dintre aceste două echipe se va disputa la 24 noiembrie.

Vezi pe adevarul.es rezumatul partidei şi imagini cu atmosfera din tribune.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite