VIDEO / Vezi cum fac românii ravagii în Arabia Saudită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorie de poveste pentru "Săpăligă"! Al-Ettifaq, formaţia pregătită de tehnicianul român, a fost împlicată în cel mai spectaculos meci din etapa a doua a campionatului saudit. Elevii lui Ion Marin s-au văzut conduşi cu 2-0 de Al-Ahli, pe teren propriu, după numai 18 minute.

Argentinianul Sebastian Tegali a redus din handicap (30), însă diferenţa de două goluri a fost restabilită în minutul 38, când Imad Ali a punctat pentru 3-1, iar meciul părea jucat.

Nu se ştie ce le-a spus Ion Marin elevilor săi la pauză, însă cert este că din vestiar a ieşit o altă echipă a lui Al-Ettifaq. În 19 minute, gazdele au înscris de trei ori, spre bucuria unui Ion Marin care a făcut show pe margine după fiecare gol. Formaţia din Dammam a învins cu 4-3 şi are trei puncte după două etape.

Victorie dramatică pentru Zenga şi Petre


Al-Nasr, trupa pregătită de Walter Zenga la care evoluează Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş a obţinut o victorie la fel de dramatică în faţa celor de la Al-Fateh. La Riad, Al-Nasr a deschis scorul după patru minute, şi-a dublat avantajul exact înainte de pauză şi părea că se îndreaptă spre un succes facil. Socotelile lui Zenga au fost date peste cap în numai trei minute (57 şi 60) când oaspeţii au egalat! "Biciuiţi" de pe margine de un Zenga dezlănţuit, Ovidiu Petre şi compania au reuşit totuşi să puncteze de două ori până la final, învingând cu 4-2. După două runde, Al-Nasr e lider în Arabia Saudită cu maximum de puncte. Dacă Ovidiu Petre a fost integralist joi seară, în schimb, Răzvan Cociş n-a jucat din cauza unei accidentări.

image


Gigi Mulţescu, spectacol cu patru goluri


După o înfrângere la limită în prima etapă, 0-1 în faţa campioanei Al-Hilal, echipa lui Gigi Mulţescu a făcut show joi seară. Nou-promovata Al-Taawon a zdrobit Al-Shabab, singura reprezentantă a Arabiei Saudite rămasă în Liga Campionilor Asiei cu un fabulos 4-1!

VEZI CE SHOW FACE ION MARIN PE MARGINE DUPĂ FIECARE GOL AL ECHIPEI SALE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite