VIDEO: United, umilită de West Ham în Cupa Ligii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlton Cole i-a "executat" pe cei la United în repriza a doua EPA
Carlton Cole i-a "executat" pe cei la United în repriza a doua EPA

Manchester United a înregistrat una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria recentă a clubului, după ce a fost bătută cu 0-4 de West Ham, în Cupa Ligii Angliei.

Partida din sferturile de finală ale competiţiei s-a jucat la Londra, pe terenul echipei care ocupă ultimul loc în Premier League, fiind o candidată sigură la retrogradarea în Championship.

Eroii lui West Ham au fost Jonathan Spector şi Carlton Cole, ambii marcând câte o "dublă". Primul a ieşit la rampă în prima repriză, în minutele 25 şi 37, iar al doilea a făcut legea în mitanul secund, când a definitivat corecţia aplicată lui United în minutele 56 şi 66.

Managerul "diavolilor", Sir Alex Ferguson, a menajat mai mulţi titulari, dar chiar şi aşa victoria "ciocănarilor" este incredibilă, având în vedere că echipa antrenată de Avram Grant de-abia a înregistrat două succese în 15 meciuri în campionat.

În celălalt meci din "sferturi" disputat aseară, Arsenal a trecut cu 2-0 de Wigan, prin golurile lui Alcaraz, autogol (42), şi Bendtner (65). În această seară se joacă partidele Ipswich Town - West Bromwich şi Birmingham City - Aston Villa.

Urmăriţi rezumatul meciului West Ham United - Manchester United:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite