FOTBAL: Renato, în echipa ideală a UEFA după meciul cu Urziceniul- VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Renato, în echipa ideală a UEFA după meciul cu Urziceniul- VIDEO
FOTBAL: Renato, în echipa ideală a UEFA după meciul cu Urziceniul- VIDEO

  Mijlocaşul echipei FC Sevilla, Renato, a fost ales de UEFA în echipa ideală după prima etapă din faza grupelor competiţiei, în urma prestaţiei pe care a avut-o în partida cu Unirea Urziceni, scor 2-0.

"Renato a fost un om decisiv în partida pe care FC Sevilla a câştigat-o cu Unirea Urziceni, scor 2-0. Primul gol, înscris de Luis Fabiano, a venit după o pasă foarte bună de la coechipierul său brazilian. Tot mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a închis meciul cu un gol înscris cu 20 de minute înainte de final", se arată pe site-ul UEFA.

Echipa ideală după prima etapă a grupelor Ligii Campionilor: Buffon (Juventus) - Maicon (Internazionale Milano), Mangala (Standard Liege), Van Buyten (Bayern Munchen), Cissokho (Olympique Lyon) - Timoşciuk (Bayern Munchen), Misimovic (Wolfsburg), Renato (FC Sevilla), Pirlo (AC Milan) - Grafite (Wolfsburg), Inzaghi (AC Milan).

În altă ordine de idei, atacantul brazilian al formaţiei FC Sevilla, Luis Fabiano, a urcat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori din lume în acest sezon, cu 12 reuşite, el fiind la egalitate cu alţi doi fotbalişti din Africa. În aceaşi ierarhie, întocmită de Federaţie Internaţională de Istorie şi Statistică, se află şi atacantul Stelei, Bogdan Stancu, cu 6 goluri.

În întocmirea acestui top se iau în calcul golurile înscrise pentru echipele naţionale şi cele marcate în competiţiile internaţionale inter-cluburi. 
 

Vezi golurile marcate în FC Sevilla - Unirea Urziceni 2-0:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite