VIDEO Sahtior - Poli Timişoara 2-2 / Bucur e eroul Timişoarei, calificarea se joacă în Banat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Sahtior - Poli Timişoara 2-2 / Bucur e eroul Timişoarei, calificarea se joacă în Banat!
VIDEO Sahtior - Poli Timişoara 2-2 / Bucur e eroul Timişoarei, calificarea se joacă în Banat!

Timişoara a ţinut piept deţinătoarei Cupei UEFA pe care o poate elimina  săptămâna viitoare pe teren propriu. Gigel Bucur, autorul unei „duble“, a făcut un meci mare. După cinci ani de investiţii, Marian Iancu şi-a văzut visul: Timişoara în Liga Campionilor. Deocamdată, doar în preliminarii, dar scorul de aseară îi dă dreptul să spere.

Mai citeşte şi:

Sabău s-ar mulţumi şi cu grupele Europa League, dacă elimină Şahtior
VIDEO Sute de fani au sărbătorit în Piaţa Unirii rezultatul meciului FC Timişoara - Sahtior Doneţk (UPDATE)
VIDEO FOTO Îi este frică să stea diseară pe bancă!
Viorel Moldovan: „Şahtior este favorită la calificare”
Sabău: "Şahtior este net superioară"
adevarul.es De frica Timişoarei, Lucescu a sacrificat transferul lui Cigrinski la Barca
Timişoara: Jackie Ionescu: "Şahtior Doneţk ar fi de locul 7 în liga lui Mitică"

Timisoaaaraaa…..Se vede iar lumina! de Laurenţiu Ciocăzanu



Cea mai importantă aventură a Banatului fotbalistic a început în mina de la Doneţk, unde oamenii lui Sabău au oferit o replică surprinzător de bună echipei lui Lucescu. Doar echipei, nu şi lui „Il Luce”, care a absentat de la partidă din cauza problemelor cardiace.

Chiar şi aşa, anvergura câştigătoarei Cupei UEFA rămânea. O carte de vizită pe care Timişoara a ignorat-o. Românii au intrat pe teren ca într-un meci normal de Liga 1.

Apărare beton, un mijloc dominat de „chirurgi”, pentru că lângă Alexa a mai venit un pitbull, Bourceanu, şi un atac construit în jurul vitezei lui Gigel Bucur. Calculele lui Sabău chiar au funcţionat. Timişoara a lovit în prima repriză pe contraatac, la o fază construită de Parks şi finalizată simplu, cu latul, de Bucur (21). A urmat cantonarea în defensivă, dar totul s-a făcut cu cap.

Mingile nu au fost bubuite la întâmplare, bănăţenii au combinat calm în propria jumătate, iar în ofensivă au încercat să repete faza din minutul 21. În repriza secundă, presiunea lui Şahtior s-a accentuat, iar adevăratele probleme au apărut. Ucrainenii au dat-o de două ori în bară, dar au şi băgat mingea în poartă, prin Gladki, după o oră de joc.

Timişoara a ieşit rareori din terenul său, dar a făcut-o când trebuia, şi la fel de periculos. Acelaşi Bucur a efricit întregul Banat în minutul 80, însă Pantilimon l-a adus cu picioarele pe pământ: nu a putut bara şutul lui Fernandinho de 2-2. Returul şi calificarea se joacă!

Mircea Lucescu a băut şampanie înainte de meci!

Mircea Lucescu şi-a sărbătorit ziua de naştere în dimineaţa partidei cu Timişoara, alături de Neli, soţia sa. Antrenorul lui Şahtior a împlinit ieri 64 de ani, primind o vizită surpriză din partea oficialilor clubului ucrainean.

Pe neaşteptate, la locuinţa sa din Doneţk a ajuns o delegaţie a clubului, care a ţinut să-l felicite pe tehnicianul român cu ocazia zilei de naştere. Ieşit recent din spital, Lucescu nu a fost la stadion la meciul de aseară.

image




 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite