VIDEO Spania a tremurat în finala mică. A învins cu 3-2 pe Africa de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria obţinută de iberici în faţa sud-africanilor le-a asigurat locul 3 la Cupa Confederaţiilor şi un cec în valoare de 2,75 milioane de euro. Meciul a fost unul destul de greu pentru campioana Europei, fiind nevoie de reprizele suplimentare pentru a se decide învingătoarea.

Scorul a fost deschis de gazde, prin Mphela, în minutul 73. Spania a preluat conducerea prin dubla lui Guiza (88, 89), dar meciul a fost trimis în prelungiri după ce Mphela a reuşit a doilea său gol, din lovitură liberă (90+3). Golul victoriei a fost marcat de mijlocaşul Xabi Alonso, în minutul 107.

Spania: Casillas - Arbeloa, Albiol, Pique, Capdevilla - Cazorla, Busquets (Llorente 81), Xabi Alonso, Riera - Villa (Silva 57), Fernando Torres (Guiza 57). Selecţioner: Vicente Del Bosque.

Africa de Sud: Khune - Gaxa, Mokoena, Booth, Masilela - Pienaar (Mphela 64), Sibaya, Dikgacoi, Modise (Van Heerden 69) - Parker, Tshabalala (Mhlongo 84). Selecţioner: Joel Santana.

Partida a avut loc pe stadionul Royal Bafokeng, din Rustenburg, fiind condusă la centru de arbitrul australian Matthew Breeze.

Finala competiţiei se va avea duminică seară, de la ora 21:30, între SUA şi Brazilia.

REZUMATUL CELOR 90 DE MINUTE:



GOLUL VICTORIEI SPANIOLE:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite