VIDEO SENZAŢIONAL Vezi cum face marele Diego Maradona după ce a scăpat de demitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona
Maradona

A fost spectaculos ca jucător, a devenit un adevărat showman ca antrenor . La fiecare meci, prestaţia lui Maradona pe margine e mult mai interesantă decât cea a echipei sale pe teren. În Emirate, regizorii transmisiilor surprind mai multe reacţii spectaculoase din partea lui Diego decât ocazii de gol create de formaţia argentinianului, Al-Wasl Dubai.

La fel s-a întâmplat şi sâmbătă seară la partida Al-Ahli - Al-Wasl. Înaintea jocului, Maradona avea sabia demiterii deasupra capului. După o serie de patru partide fără victorie în campionat şi o eliminare din „Cupa Preşedintelui", foarte probabil, „El Pibe D'Oro" ar fi fost concediat în cazul unui nou eşec. Acest scenariu a prins contur după ce gazdele au încheiat prima repriză în avantaj, prin reuşita fostului golgheter al Bundesligii, Grafite.

Salvat de „Diego Armando" Khalatbari

Maradona a suferit pe tuşă şi a explodat în minutul 77. Iranianul Khalatbari, poreclit „Diego Armando" Khalatbari datorită tehnicităţii sale, „a scos" penalty-ul din care Al-Wasl a egalat scorul la unu. Şapte minute mai târziu, acelaşi Khalatbari a centrat în careu, balonul fiind deviat în poartă de un fundaş al gazdelor. A fost momentul în care Maradona, pur şi simplu, a înnebunit, celebrând golul de parcă ar fi câştigat titlul în Emirate! În realitate, a bifat doar al patrulea succes în 11 etape în campionat, iar echipa sa e pe locul 6 din 12, departe de titlu. Al-Wasl e la 12 puncte de liderul Al-Ain.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite