VIDEO: Ronaldo-show cu Super-Depor pe Bernabeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul portughez a marcat două goluri şi a contribuit la înscrierea unui alt gol în poarta oaspeţilor, presându-l pe Ze Castro care a trimis mingea în propria poartă. Real Madird - Deportivo La Coruna 6-1 şi "galacticii" urcă pe locul 3 în Primera Division, cu 14 puncte, unul mai mult decât Barcelona.

Barcelona s-a împiedicat cu Mallorca, iar Real Madrid a intrat pe teren în meciul cu Deportivo decisă să nu rateze şansa de a-şi depăşi marea rivală în clasament. Cristiano Ronaldo (4) a deschis scorul, în urma unui corner.

Mesut Ozil (24) a spart gheaţa pentru Real 24, când a dus scorul la 2-0 cu un şut de la marginea careului, iar Di Maria (34) a înscris ultimul gol al primei reprize. Jucătorul adus de la Benfica a marcat superb, cu capul, din centrarea lui Higuain.

Mijocaşul argentinian a întors serviciul pentru conaţionalul său îşi Higuain (53) şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Dezastrul a continuat pentru oaspeţi, iar Ze Castro a trimis balonul în proprie poartă după o oră de joc.

Galicienii au mai spălat din ruşine, când Juan Rodriguez (78) l-a învins pe Casillas.

Cristiano Ronaldo a închis tabela în minutul 89, când a realizat dubla.

Realul a marcat în acest meci tot atâtea goluri cât în primele cinci etape din Primera iar modul în care jucătorii madrileni au sărbătorit reușitele, în special Cristiano Ronaldo, au arătat câtă frustrare au adunat aceștia.

Real se află la două puncte de liderul Valencia și jubilează după ce marea rivală Barcelona a terminat doar la egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Mallorca. Messi a marcat în minutul 20 la primul meci din campionat după accidentare, dar N'Sue a egalat cu trei minute înainte de pauză.

Dacă Real are 9 puncte din tot atâtea posibile pe teren propriu, Barca are cinci puncte cedate pe Nou Camp. Catalanii se află pe locul al patrulea, la trei puncte de liderul Valencia, cu care se vor duela în etapa viitoare pe teren propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite