VIDEO: Ronaldo, mai multe goluri decât meciuri la Real!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo trece prin cele mai bune momente din carieră Foto: Xinhuanet.com
Cristiano Ronaldo trece prin cele mai bune momente din carieră Foto: Xinhuanet.com

Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat în acest sezon 22 de goluri în 18 etape din Primera Division, iar per total a înscris de 63 de ori în 62 de jocuri în toate competiţiile.

Cel mai scump jucător din istoria fotbalului face toţi banii. Deşi au plătit 96 de milioane de euro pentru Ronaldo în vara lui 2009, şefii lui Real Madrid îşi pot freca mâinile de bucurie.

Vedeta lusitană a realizat o performanţă desprinsă parcă din perioada romantică a fotbalului: a marcat mai multe goluri decât meciuri jucate pentru madrileni în acest an şi jumătare, de când a ajuns pe "Bernabeu". În 62 de meciuri jucate în toate competiţiile, Ronaldo a înscris de 63 de ori!

În cele 18 luni petrecute la Madrid, portughezul a marcat 48 de goluri din 47 de mecirui în Primera Division şi 4 goluri în 3 partide jucate în Cupa Spaniei. Singura competiţie în care Ronaldo a fost mai "slab" este Liga Campionilor, unde a marcat 11 goluri în 12 meciuri!

În acest sezon al primei ligi spaniole, fotbalistul format de Sporting Lisabona a înscris 22 de goluri în 18 etape, fiind, evident, golgheterul campionatului. Din cele 22 de goluri, 5 au fost reuşite din penalty, iar 5 dintre cele au fost primele goluri marcate de Real în meciul respectiv.

În vârstă de 25 de ani, Ronaldo câştigă la clubul madrilen 11 milioane de euro pe an şi are o clauză de rezilere a contractului de 1 miliard de euro!

Urmăriţi cele 33 de goluri marcate de Ronaldo în sezonul trecut:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite