VIDEO Roberto Mancini, în pelerinaj la "Colina Apariţiilor". Iată ce MIRACOL a văzut el!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Manchester City, Roberto Mancini, s-a dus în pelerinaj la Medjugorje, oraş din sudul Bosniei cunoscut pentru "apariţiile" Fecioarei Maria, în 1981, a anunţat, marţi, presa bosniacă, informează AFP.

Mancini a ajuns, luni, cu un avion privat la Mostar, iar apoi s-a dus la Medjugorje, susţine cotidianul Dnevni Avaz. Roberto Mancini, alături de soţie şi de fiica lor, a urcat pe "colina apariţiilor" şi a asistat la o slujbă.

"Este minunat aici. Planificam de mult timp această căltărorie şi mă simt foarte bine", a declarat antrenorul italian. El a refuzat să facă vreun comentariu despre campionatul englez, unde City îşi dispută primul loc cu United, echipa lui Alex Ferguson fiind lider cu un avans de trei puncte.

Potrivit estimărilor, aproape un milion oameni din întreaga lume merg în fiecare an la Medjugorje, unde Fecioara Maria s-ar fi arătat unor locuitori ai satului pentru prima oară la 24 iunie 1981. De atunci, aceste apariţii continuă. Acest "miracol" nu a fost recunoscut de Vatinca, care în martie 2010 a desemnat o comisie de anchetă pentru examinarea acestor "apariţii".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite